Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
car

Stap over van Autoverzekering en ontvang een bol cadeaukaart

Wie in oktober overstapt van autoverzekering krijgt er van ons een mooi cadeau bij! Sluit je een nieuwe autoverzekering af via Autoverzekering.nl, dan krijg je gratis een bol cadeaukaart ter waarde van 25 euro cadeau.

Voorwaarden voor de actie

Om aanspraak te maken op deze bol cadeaukaart, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden zijn als volgt:

Geldigheid

De actie geldt enkel op de door Autoverzekering.nl geselecteerde verzekeringen. In het overzicht van de autovergelijker, zie je bij welke autoverzekering je een gratis bol cadeaukaart van €25,- krijgt als je deze via Autoverzekering.nl afsluit.

Het overstapproces

Je komt alleen in aanmerking als je via de vergelijker van Autoverzekering.nl overstapt naar een nieuwe autoverzekering. Daarnaast moet je bij de bevestiging van je overstap de checkbox “ik wil een bol cadeaukaart ontvangen” aanvinken om deel te nemen. Let op! Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.

Je krijgt in de volgende gevallen dus geen bol cadeaukaart:

  • Als je voor een andere dekking kies bij een autoverzekeraar waar je al bent verzekerd voor je auto;
  • Als je de checkbox niet aanvinkt;
  • Als je voor een product kiest waar de bol cadeaukaart niet vermeld staat.

Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor deze actie? Neem dan contact met ons op.

Looptijd

  • De actieperiode loopt van 10 oktober 2024 tot en met 11 november 2024.

Acceptatie

  • Je vraagt de nieuwe autoverzekering via Autoverzekering.nl aan en de verzekeraar accepteert je aanvraag.
  • De eerste maandpremie is voldaan en de polis loopt minimaal 2 maanden.

Let op! De verzekeraar dient je aanvraag te accepteren voordat je recht hebt op de bol cadeaukaart. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Autoverzekering.nl duurt vaak een paar maanden. Je zult daarom de cadeaukaart niet direct van ons ontvangen.

Uitlevering

De terugkoppeling vanuit de verzekeraar neemt gemiddeld twee maanden in beslag. Dit heeft te maken met de voorwaarden, waarin staat dat de eerste premie voldaan moet zijn en de polis minimaal twee maanden moet lopen. Hierdoor zal de uitlevering van de bol cadeaukaart minimaal twee maanden na de overstap plaatsvinden.

Wijziging voorwaarden

Autoverzekering.nl heeft het recht deze voorwaarden eenzijdig te wijzigen.

Aantal cadeaukaarten

Per goedgekeurde aanvraag wordt één bol cadeaukaart geleverd.

Toepasselijk recht

Op deze actievoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. In gevallen waarin de actievoorwaarden niet voorzien, beslist Autoverzekering.nl.

Bol cadeaukaart uitlevering

Zoals vermeld duurt de terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Autoverzekering.nl vaak een paar maanden. De uitlevering zal dus pas in februari 2025 plaatsvinden.

Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, ontvang je van ons een mail met een link naar een pagina op onze website, waar de bol cadeaukaartcode opgehaald kan worden. Het verzilveren van de bol cadeaukaart kan tot twee weken na ontvangst van de mail met de link.

De 25 euro bol cadeaukaart is vrij te besteden in de bol.com webshop en geeft hiermee ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis bezorging van producten boven de 25 euro. De cadeaukaart is niet overdraagbaar of uit te keren in geld.

Vragen over deze actie?

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van deze actie? Autoverzekering.nl is zeer goed bereikbaar op verschillende manieren. Ons happiness team staat 5 dagen per week voor al je vragen klaar.

Snel antwoord

Veelgestelde vragen

Nee, je moet je actief aanmelden door het vakje aan te vinken om kans te kunnen maken op de € 25- bol cadeaukaart.

Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je van ons een mail om je bol cadeaukaart code op te halen op onze website. De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Autoverzekering.nl duurt vaak een paar maanden, de uitlevering zal dus pas in februari 2025 plaatsvinden.

In de overzichtspagina van onze vergelijker kan je precies zien bij welke producten je wel of niet een bol cadeaukaart ontvangt. Bij producten van aanbieders waar geen bol cadeaukaart staat, komt de checkbox niet naar voren. Je bent dan overgestapt op een product waar geen bol cadeaukaart aan gekoppeld is.

De geldigheid van de cadeaukaart bedraagt drie (3) jaar.

Nee, de cadeaukaart heeft geen beperkingen. Wel zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden en de cadeaubonvoorwaarden van bol.com voor deze cadeaubon van toepassing. Deze zijn hier terug te vinden: https://www.bol.com/nl/nl/tc/cadeaukaartvoorwaarden/ & https://www.bol.com/nl/nl/tc/

Klantenservice

Is je vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag!

 
Terug naar boven